Vrijwilligerswerking Hooidonk

WE’RE LOOKING FOR YOU… !

In CM-zorgverblijf Hooidonk in Zandhoven staan vrijwilligers het professionele medisch en verpleegkundig zorgteam bij. Ook jij kan bij ons vrijwilligen!

Wat doen vrijwilligers in Hooidonk Zandhoven?

Je wenst je vrijwillig in te zetten voor mensen die zorgbehoevend zijn? Dan ben je bijzonder welkom.
Als vrijwilliger ondersteun je acuut en chronisch zieke mensen die hier tijdelijk komen herstellen, in kortverblijf of op vakantie zijn.
Je werkt nauw samen met ons professioneel (zorg)team. Je kan rekenen op de nodige ondersteuning bij je taken. Samen werken we aan een zorgzame samenleving.

vrijwilligers Zandhoven

vrijwilligers in het park Hooidonk Zandhoven

vrijwilligers Zandhoven

Welke vrijwilligers zoeken we in zorgverblijf Hooidonk in Zandhoven?
  •  ZORGVRIJWILLIGERS

Zorgvrijwilligers nemen met een team van 8 à 10 personen een deel van de logistieke ondersteuning op zich. Zo zorg je mee voor alle verplaatsingen van wie zich niet zelfstandig kan verplaatsen (naar het restaurant, naar de dokter, naar de kine, …), begeleidt je mensen langs het buffet, beman je de ontbijtkar, …

Op alle andere momenten hopen we dat je zelf ook geniet van een praatje, een wandeling in het park of van een activiteit die je samen met de residenten beleefd.

Zorgvrijwilligers verblijven een week in Hooidonk, normaal van vrijdag tot vrijdag. Zie je een week niet haalbaar, dan zijn ook kortere periodes bespreekbaar.

  • ANIMATIEVRIJWILLIGERS

Animatievrijwilligers komen op geregelde tijdstippen hun talent, hun passie of gewoon hun tijd delen met onze vrijwilligers.

Of je nu komt kaarten, met de riksja’s komt rijden, je verteltalent wil delen of creatief wil aan de slag gaan met residenten, we vinden het heerlijk dat je vrije tijd wil steken in wie (tijdelijk) afhankelijk en de ondersteuning van ons nodig heeft.

Wij staan open voor alle voorstellen. Stel dus gewoon je vraag mocht je een idee hebben.
Waar kan ik me aanmelden?

Voor je ons team komt versterken, nodigen we je uit voor een intakegesprek. Dit geeft ons de kans je te leren kennen. Wij zijn erg geïnteresseerd in je motivatie, je vaardigheden en je competenties. Dit gesprek geeft jou tegelijkertijd de kans ons centrum beter te leren kennen.

Interesse?

Spreekt dit je aan of wens je bijkomende informatie, neem dan contact op met: 03 320 28 20 of animatie@hooidonk.


Download hier het document 'Informatieplicht vrijwilligers'

*Wettelijke informatie in het kader van de wet op vrijwilligers.

 


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x