INDIVIDUELE VAKANTIE IN ZORGVERBLIJF HOOIDONK

Bij zorgverblijf Hooidonk in Zandhoven in de Antwerpse Kempen bieden we je graag de mogelijkheid om een individuele vakantie te boeken met of zonder zorg.

Vakantie zonder zorg

Vakantie zonder zorg wil zeggen dat je volledig zelfredzaam bent voor wassen, kleden, toiletbezoek, ... en je eventuele medicatie zelf beheert. Je geniet bij deze vakantieformule vooral van onze aangepaste infrastructuur en het aanbod naar activiteiten waarbij je volledig vrij kan aansluiten. Je reserveert je vakantie telefonisch via 03 320 28 11 of je stuur je vraag door via het contactformulier.

Vakantie met zorg

Boek je een vakantie met zorg, dan kan je op onze medewerkers rekenen om je te ondersteunen bij het wassen en kleden, nemen we wondzorg voor onze rekening indien nodig, ontlasten we je door de opvolging van je medicatie over te nemen als je dat wenst,... Om kwaliteitsvolle zorg te kunnen bieden, vragen we je een medische infofiche te laten invullen door je huisarts. Zo kan u in alle vertrouwen de zorg overlaten aan ons.

Door ons aanbod op het domein trachten we u echt in vakantiestemming te brengen. Onze vrijwilligers staan klaar om u mee te nemen met een riksja of onze elektrische wagen voor een ritje op het domein of in de omgeving. Op het domein kan je petanque en minigolf spelen. Op het zonneterras met zicht op het park is het aangenaam vertoeven. Elke week bieden we een creatieve activiteit aan. We zijn zeker dat u er van zal genieten.


Bekijk hier de prijzen van 2024 voor een individuele vakantie in Hooidonk


Onze kamers en faciliteiten

Meer informatie over onze kamers en faciliteiten kan je via deze knop terugvinden. 

Activiteiten

Wie kiest voor een vakantie in CM-zorgverblijf Hooidonk in Zandhoven zal zich niet snel vervelen. Je kan aansluiten bij het animatieprogramma, gewoon kuieren in ons park, rustig de krant lezen, gebruik maken van de elektrowagen of duo fietsen of vrienden maken in de bar. In het 10ha grote park is een minigolf parcours uitgewerkt en zijn er verschillende petanque banen voorzien.

Kinesitherapie

Heb je tijdens je verblijf kine nodig? Geen probleem, we werken enkel op doktersvoorschrift vergeet dit niet zelf mee te brengen van thuis. Voor de kinesitherapie betaal je enkel het remgeld via onze factuur, je ontvangt dan ook geen getuigschrift voor verstrekte hulp omdat wij dit rechtstreeks opsturen naar uw ziekenfonds.

Boek je vakantie

Om een vakantie zonder zorg te reserveren stuur je een aanvraag door via onze contactpagina of via info@hooidonk.be.
Om een vakantie met zorg te reserveren laat je eerst een aanvraagformulier invullen door je huisarts en stuur je deze terug via onze contactpagina of via aanvragen@hooidonk.be.


Nog vragen over een vakantie in Hooidonk?

Aarzel dan niet om ze te stellen via +32 3 320 28 11 of via mail info@hooidonk.be


Groepsvakanties

Kom je graag met een groep op vakantie? Dan kan je bij onze andere huizen in Nieuwpoort of Spa terecht.

Voor meer informatie over groepsvakanties bij Ter Duinen in Nieuwpoort klik je hier.
Voor meer informatie over groepsvakanties in bij Spa Nivezé in de Ardennen klik je hier.


INDIVIDUELE VAKANTIE IN ZORGVERBLIJF HOOIDONK
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x