INDIVIDUELE VAKANTIE

JOUW VAKANTIE, ONZE ZORG

Soms wil je er even tussenuit. Je laten omringen door goede zorgen en je zinnen verzetten. De zorgverblijven van CM zijn de oplossing voor wie echt van vakantie wil genieten. Onze volledig aangepaste en rolstoeltoegankelijke centra kunnen voor het nodige comfort zorgen.

In elk van onze zorgverblijven kan je terecht voor een individuele vakantie (jij alleen of met je partner). Specifiek in Zorgverblijf Hooidonk, kan je hierbij gebruik maken van de medische omkadering (verpleging, kine of diëtist). In Zorgverblijf Ter Duinen en Zorgverblijf Spa Nivezé kan een beperkte medische ondersteuning gegeven worden aan individuele vakantiegangers. Er wordt een redelijke zelfredzaamheid verwacht. Pols zeker bij het huis van je keuze naar jouw specifieke situatie.

Gezelligheid tijdens de vakantie

Activiteit vakantie

We beschikken over comfortabele een- en tweepersoonskamers met volledig toegankelijke badkamer (wastafel, douche, toilet). Alle kamers zijn uitgerust met hoog-laagbedden, een oproepsysteem voor de verpleging en tv.

Ben je op zoek naar een leuke vakantieplek voor jouw groep (sportclub, lotgenoten, instelling voor mensen met een beperking, ...) en is een aangepaste accommodatie een must of meerwaarde, dan kan je terecht in Zorgverblijf Ter Duinen of Zorgverblijf Spa Nivezé.

Ontdek het specifieke vakantieaanbod in onze verschillende huizen. Klik op het huis van je keuze voor meer info.INDIVIDUELE VAKANTIE
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x