Faciliteiten Ter Duinen

Toegankelijkheid

Onze infrastructuur is volledig afgestemd op de zorgondersteuning en de motorische beperkingen van onze klanten. Heel het centrum is volledig toegankelijk. Er is een ruime parking voorzien op wandelafstand en er zijn enkele parkeerplaatsen voor mindervaliden aan de voor- en zijkant van het gebouw.

Onze kamers

We beschikken over één- en tweepersoonskamers met volledig toegankelijke badkamer (wastafel, inloopdouche, toilet).
Alle kamers zijn voorzien van een oproepsysteem, kluisje, tv, hoog-laag bedden en koelkast. Als je op herstel komt zijn er geen handdoeken, die moet je zelf meebrengen. Op vakantie zijn handdoeken wel voorzien.

Zorgvoorzieningen

In Ter Duinen hebben we een eigen team van kinesisten, verpleging, sociale dienst en diëtisten die u zullen begeleiden tijdens uw verblijf indien nodig.

Receptie Ter Duinen Nieuwpoort

Bij de receptie kan je terecht voor algemene informatie, inschrijvingen voor animatieactiviteiten en reserveren van maaltijden voor bezoekers.

Openingsuren:
Maandag tot vrijdag: 8u30 - 12u30 en 13u - 17u
Zaterdag - zondag - feestdagen: 9u00-12u30 & 13u00-17u00

Betalingsmogelijkheden

Bij opname - aan de receptie - in de cafetaria en in het winkeltje kun je zowel met contant geld betalen als met bancontact. Cheques worden niet aanvaard.
Geld afhalen is mogelijk aan de receptie.

Internet

In heel het CM-Zorgverblijf Ter Duinen is er WIFI gratis beschikbaar. De code krijg je bij aankomst of kun je afhalen aan de receptie.

Restaurant

In ons restaurant serveren we gevarieerde en gezonde maaltijden. Wij zorgen voor aangepaste maaltijden voor mensen die een specifiek dieet volgen of slik- en kauwproblemen hebben.

  • Ontbijtbuffet                tussen 8u - 09u45
  • Middagmaal                tussen 12u30 - 13u45
  • Avondbuffet                 tussen 17u30 - 18u45

Bezoekers kunnen blijven eten in restaurant Amu-Zand. Reserveren kan steeds tot de dag voordien om 16u00 aan de receptie, waar je tevens de extra maaltijden betaalt. 

Bar

In onze bar bieden we een ruime keuze dranken en versnaperingen aan. We houden de prijzen bewust democratisch. De bar is ook open voor externe bezoekers.

Kapsalon

Ons kapsalon bevindt zich op de benedenverdieping, bij de zij-ingang van de parking. Een afspraak maken doe je ter plaatse of per telefoon op 058.22.33.49.

Animatie

We organiseren wekelijks een aanbod aan toeristische en culturele activiteiten. Het programma kan je raadplegen op het wekelijks animatieprogramma en op de infoborden.

Acupunctuur
Acupunctuur Maesen helpt u graag verder in ons zorgverblijf met uw pijnklachten.        Inschrijven kan via de website, de receptie of telefonisch.
www.acupunctuurmaesen.be
Acupuntuur in zorgverblijf Ter Duinen

Kapel

In onze kapel ben je welkom voor de misviering op zondag om 11 uur. 1e verdieping, gang 3.

Wasserij

We hebben een wasserij in huis. Je geeft je persoonlijke was af aan het schoonmaakpersoneel. 2 dagen later krijg je de was terug proper op de kamer, de kostprijs ervan wordt gefactureerd.

Winkeltje

Shop Ter Duinen Nieuwpoort
Ons winkeltje is elke werkdag open van 9u00 tot 11u45. Je kan hier terecht voor dagbladen, kranten, wenskaarten, toiletgerief, snoep, souvenirs enz.
Op zaterdag liggen de bestelde kranten aan de receptie.

Wellness - Pedicure - Manicure

Er is een schoonheidssalon aanwezig in Ter Duinen. Je kunt kiezen tussen volgende behandelingen:
- Verschillende massages
- Pedicure
- Manicure
- Epilaties
- Gelaatsverzorging

Een afspraak maken doe je telefonisch op volgend nummer: 0496 18 26 44

Bibliotheek

Binnen Ter Duinen staan verschillende mobiele boekenkasten waar je boeken kunt ontlenen. We vragen je wel om de ontleende boeken zelf terug te bezorgen voor je vertrek.

Fietsverhuur

Je kan bij ons fietsen huren voor een halve of volledige dag.

Scooterverhuur

Scooters kunnen gehuurd worden per dag of per halve dag. Met deze scooters kun je op het domein rondrijden of naar de zeedijk gaan.

Gym

Op maandag en woensdag is er een gymsessie en relaxatie van 10u00 tot 11u00 onder leiding van een kinesist of ergotherapeut


Nog vragen over Ter Duinen?

Zijn er nog vragen die niet beantwoord zijn over de faciliteiten in Ter Duinen, klik hier om het ons te laten weten via onze contactpagina.

Heb je nog andere vragen, bekijk dan zeker ook eens onze FAQ pagina."Nieuwpoort, waar de zeebries je zorgen wegblaast en de golven zachtjes de tijd markeren, is een idyllische bestemming aan de Belgische kust, waar geschiedenis, natuur en ontspanning samenkomen."keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x