Faciliteiten Spa Nivezé

Bij Zorgverblijf Spa Nivezé begrijpen we dat comfort, gemak en zorg op de eerste plaats staan bij het kiezen van een verblijf voor uzelf of uw dierbare. Daarom hebben we er alles aan gedaan om een omgeving te creëren waarin u zich thuis voelt en waar u kunt herstellen, verzorgen en genieten van het leven in alle rust.

Onze topklasse faciliteiten zijn ontworpen met het welzijn van onze bewoners in gedachten, en we zijn er trots op dat we een breed scala aan diensten en voorzieningen aanbieden om aan al uw behoeften te voldoen.

Hieronder lijsten we onze voorzieningen even op. 

Toegankelijkheid in Spa Nivezé

Onze infrastructuur is volledig afgestemd op de zorgondersteuning en de motorische beperkingen van onze klanten.

We wijzen je dan ook een kamer op maat toe, die helemaal past bij jouw noden. Indien nodig of gewenst, helpen onze vrijwilligers je tijdens je verblijf bij verplaatsingen, bediening in het restaurant, een wandeling in het park, enzovoort.

Comfortabele kamers

Onze goed ingerichte kamers zijn ontworpen om comfort en privacy te bieden. We hebben één- en tweepersoonskamers. Kom je alleen, dan krijg je automatisch een éénpersoonskamer. De tweepersoonskamers zijn voor duo’s voorbehouden. Alle kamers beschikken over een privé badkamer met wastafel, douche en toilet.
De kamers zijn voorzien van een oproepsysteem voor de verpleging, telefoon en tv. Het bedlinnen is inbegrepen in de prijs.
Handdoeken, washandjes en toiletgerief moet je zelf meebrengen.


Receptie bij zorgverblijf Spa Nivezé

Met al je vragen tijdens je verblijf kan je bij de receptie terecht.

Openingsuren:

  • Maandag tot vrijdag: 9u30 - 12u30 en 13u - 17u
  • Zaterdag, zondag en op feestdagen 9u30 - 12u30 uur en 13u - 17u

Je kan aan de receptie en aan de bar met contant geld of bankkaart betalen (Bancontact, VISA Mastercard).


Mooie Buitenruimtes

Geniet van de frisse lucht en de prachtige natuurlijke omgeving in onze tuinen en op onze terrassen.
Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

Telefoon – internet

U heeft een telefoon in uw kamer waarmee we u kunnen bellen.
Internet kan je gebruiken via het WiFi-netwerk, dat in het hele gebouw beschikbaar is.

Restaurant met gezonde voeding

Onze getalenteerde chef-koks bereiden dagelijks heerlijke en voedzame maaltijden. We houden rekening met uw dieetwensen en zorgen ervoor dat u kunt genieten van smaakvolle gerechten. 

Ontbijt 
Middagmaal 
Avondmaal
8u tot 9u30
11u45 tot 12u45
17u45 tot 19u


Uiteraard zijn je bezoekers ook van harte welkom. Voor middagmaal en avondmaal (reserveren bij de receptie), zijn jullie  samen in een aparte vleugel van het restaurant.  Reserveren moet voor 12 uur 's middags voor het avondeten en de dag ervoor voor de lunch. Je betaalt de extra maaltijden aan de bar.

Bar

We beschikken over een grote bar met een zuidelijk gelegen terras. De bar is dagelijks geopend voor onze gasten en hun bezoekers.

Het gebouw is strikt rookvrij. 

Bibliotheek

Onze bibliotheek is de hele dag geopend. Wij vragen u enkel de uitgeleende boeken voor uw vertrek weer terug te brengen.

Winkeltje

We hebben een winkeltje waar je kleine boodschappen, je favoriete krant of enkele basisartikelen zoals zeep, tandpasta, tandenborstel… kan aankopen. 

Pedicure

Op donderdag is er een pedicure aanwezig. Reserveren doe je aan het onthaal. We vragen je dergelijke behandelingen meteen te betalen.

Kapsalon

Je bent welkom in ons kapsalon !

Een afspraak maken doe je ter plaatse of per telefoon op 0496 33 38 98. Zo nodig kan je onze hostesses of vrijwilligers vragen je ernaartoe te brengen. Er hangt een prijslijst uit voor de verschillende behandelingen.

Wasserij

Er is een wasserij ter beschikking. Jetons en waspoeder kan je kopen in de boetiek.

Religieuze dienst

Onze aalmoezeniers houden de eucharistie vier keer per week.

Je kan desgewenst een bezoek aanvragen via de receptie, of direct bij de aalmoezenier..

Animaties

Je kan heerlijke wandelingen maken in ons 7 hectare grote park of in de bosrijke omgeving van Spa. We beschikken ook over een minigolf- en een petanqueterrein waar je je kan meten met de andere vakantiegangers of de vrijwilligers.

CM-Zorgverblijf Spa Nivezé heeft een gevarieerd animatieprogramma voor individuen. We organiseren regelmatig sessies rond voedingsleer en kinesitherapie, lezingen rond het thema “Ontdek de wereld”, proeverijen in de cafetaria, spelletjesmiddagen, relaxatieoefeningen, zachte gymnastiek, concerten, goochelaars, rondleidingen in het park, bezoek aan de markt van Spa, enzovoort. Voor ieders interesse valt er wel iets te beleven. 


Nog vragen over het zorgverblijf Spa Nivezé?

Zijn er nog vragen die niet beantwoord zijn over de faciliteiten in Spa Nivezé?  
Klik hier om het ons te laten weten via onze contactpagina.

Heb je nog andere vragen, bekijk dan zeker ook eens onze FAQ pagina.
"Nestel jezelf in de omhelzing van de Belgische Ardennen, waar de stilte spreekt, de bossen fluisteren en de heuvels getuigen zijn van tijdloze verhalen van schoonheid en sereniteit."keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x