INDIVIDUELE VAKANTIE ZORGVERBLIJF SPA NIVEZE

Zin om je zinnen te verzetten en te genieten van een aangename omgeving? Dan is het tijd voor vakantie. In CM-Zorgverblijf Nivezé combineer je het vakantiegevoel met een hotelservice al dan niet met extra (betalende) zorg. Je kan alleen komen genieten, of je samen met je partner of begeleider laten verwennen.

Geniet van de bossen van Spa, het lekkere eten of een glaasje wijn in de bar. Kuier door ons 7 ha grote park, speel een partijtje minigolf met de animatoren of schuif mee aan tafel voor een regionale lekkernij van onze chef-kok. Ons professioneel zorgteam zorgt ervoor dat je niets tekort komt.

Vakantieformules

Je bent het hele jaar welkom in CM-Zorgveblijf Nivezé.

Onze kamers

Je verblijft in volpension, in een eigentijds CM-Zorgverblijf dat volledig rolstoeltoegankelijk is.

We beschikken over moderne een- en tweepersoonskamers met volledig toegankelijke badkamer (wastafel, douche, toilet). Alle kamers zijn uitgerust met een oproepsysteem voor de verpleging, tv en telefoon.

De kamers van vakantiegangers bevinden zich in een andere vleugel dan die van herstellenden.

Met of zonder zorg

žZonder zorg: voor chronisch zieken, personen met een handicap en bejaarden die zich zelfstandig kunnen verzorgen (wassen, medicatie innemen, …). In geval van nood of voor klokvaste verzorging (bijv. wondzorg, inspuitingen) kan je steeds een beroep doen op de verpleegkundigen van Nivezé.

žMet zorg: voor chronisch zieken, personen met een handicap en bejaarden die zich niet zelfstandig kunnen verzorgen en niet vergezeld zijn van een begeleider.

! Belangrijk! Indien je een ‘vakantie met zorg’ wenst te reserveren, bezorg ons dan het medisch attest opdat wij het nodige zouden kunnen voorzien.

Zorgomkadering

žTijdens je verblijf kun je een arts consulteren.

žVoor kinesitherapie breng je je voorschrift mee. Je betaalt het volledige bedrag vooruit en ontvangt van ons het getuigschrift dat zorgt voor gedeeltelijke terugbetaling door het ziekenfonds.

žEen diëtiste stelt zo nodig een aangepast menu met je samen.

žRolstoelen en looprekken zijn ter beschikking in het centrum

Activiteiten

Wie kiest voor een vakantie in CM-Zorgverblijf Nivezé, zal zich niet snel vervelen. We bieden een fijn animatieprogramma aan, waar je steeds aan kan deelnemen als je dat wil. Je kan ook gewoon kuieren in ons park, rustig de krant lezen of vrienden maken in de bar.

Twee keer per jaar organiseren we bovendien een gastronomisch weekend.

Boek je vakantie

Zin om alleen of met zijn tweeën op vakantie te komen?

Bekijk vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid in CM-Zorgverblijf Nivezé.

Zo weet je meteen of er nog plaats is wanneer het jou past. Is dat het geval? Verstuur je aanvraag dan meteen online.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over een vakantieverblijf in CM-Zorgverblijf Nivezé? Aarzel dan niet om een van onze medewerkers aan de receptie te contacteren.


TARIEF INDIVIDUELE VAKANTIE ZORGVERBLIJF SPA NIVEZE

AANVRAAGFORMULIER INDIVIDUELE VAKANTIE ZORGVERBLIJF SPA NIVEZE

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x